La Vanguardia, Entrevista a Sebastià Llorens, gerent de Llorens|gmr

Compartim l’entrevista que ens va fer La Vanguardia / Economia.

“Volem donar una segona vida a tots els materials”

El seu avi era drapaire i vostès gestionen 15.000 tones de residus al mes. Un salt important.

Sí, la veritat és que en certs moments ens fa una mica de vertigen. Quan vam agafar les regnes del negoci ens vam adonar que havíem d’enfocar-lo cap a una altra direcció i oferir a les indústries un servei integral de reciclatge i la solució més sostenible a tots els residus que generen. Ens hi vam abocar i fruit del treball de tot l’equip, avui tenim la confiança dels clients més exigents i responsables pel que fa a buscar solucions òptimes de recollida i trobar les vies de gestió més sostenibles dels seus residus. El nostre objectiu era, i és, donar una segona vida a tots els materials.

I no els va malament.

No ens podem queixar. Avui tenim clients de tots els sectors: arts gràfiques, químic, farmacèutic, construcció, automoció, etc., i empreses de renom com Coty Astor, Grífols, Ferrer Internacional, Miquelrius, Egedsa, Kern Pharma, B Braun, Antonio Puig, P&G, entre moltes altres, confien en nosaltres perquè les assessorem i els fem vestits a mida.

Vestits a mida?

Sí, escoltem el client, valorem les seves necessitats, les característiques físiques de la seva planta, la forma de treballar, etc., i a partir d’aquí li oferim solucions integrals perquè pugui gestionar els residus de la forma més adequada, ràpida, pràctica, fiable, segura i econòmica possible, i aconseguir que tiri al rebuig el mínim de residus recuperables. Vetllem pel bé del nostre client, però també pel del medi ambient i apostem per la sostenibilitat i l’economia circular; hem de pensar en el futur!

Pots llegir l’entrevista completa a: https://www.lavanguardia.com/especial/economia/20200620/20200620-segunda-vida-materiales-bbva/index.html

Si vols més informació ens pots contactar a: https://llorensgmr.com/contacto/